Aangesloten hoveniers

Bosman Tuinadvies

Bosman Tuinadvies is een dynamische hoveniersbedrijf gelegen in het dorpje Koudekerke in Zeeland. Wij onderscheiden ons als betrouwbare partner door onze creativiteit, ruime ervaring en onze harde werkersmentaliteit toe te passen bij jouw tuin. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven en instellingen.

Bekijk de website van deze hovenier in Zeeland.

Regio

Missie

Wij ontwerpen, creëren en onderhouden unieke tuinen en buitenruimten, herkenbaar aan kwaliteit, lange levensduur en duurzaamheid. Onze klanten genieten blijvend van het resultaat. Wij nemen alle uitdagingen aan die we samen met de klant bedenken en ontwerpen, zo komen we tot de gewenste buitenruimte. groot of klein. Wij stralen onze vakbekwaamheid en werkplezier uit naar onze opdrachtgevers en werknemers. Bosman Tuinadvies is het toonaangevend Hoveniersbedrijf in de regio.

Motivatie

Niets is mooier dan het ontwerpen, creëren en bijhouden van unieke en in kwaliteit hoogstaande tuinen waarin de klanten blijvend genieten. Geen uitdaging is te groot om samen met de klant te komen tot de gewenste buitenruimte, groot en klein. Wij genieten van het proces naar en totstandkoming van het eindresultaat. Wij houden van groene en mooie tuinen en tevreden/blije mensen. Wij willen een bedrijfscultuur creëren met mensen die dezelfde liefde voor het vak delen en hen motiveren tot verdere groei en ontwikkeling.

Niels Koppejan, Jan Bosman & Jochem Willemse
Dutch Quality Gardens, Bosman Tuinadvies

Bosman Tuinadvies Grijs
Niels-Jan-Jochem-van-Bosman-Tuinadvies (1)

Bosman Tuinadvies

Karreveld 41
4371 GA Koudekerke

T: 0118 - 618 091
E: info@bosmantuinadvies.nl

Dutch Quality Gardens, De Brinker Tuinen BV

Onze uitdaging zit in het uitdenken van spannende en creatieve oplossingen waar onze klant wellicht zelf nooit aan gedacht zou hebben.

Dit is onze inspiratie; ervoor zorgen dat een tuin een aaneenschakeling wordt van nieuwe ervaringen en verrassingselementen die ervoor zorgen dat dromen uitkomen.

Bekijk de website van deze hovenier in de regio Bathmen.

Regio

Marcel Nieuwenhuis
Dutch Quality Gardens, De Brinker Tuinen BV

De Brinker Tuinen BV - Grijs
De-Brinker-Tuinen-Marcel-Nieuwenhuis

De Brinker Tuinen BV

Slagmansdijk 6
7437 RJ Bathmen

T: 0570 - 632 313
E: info@debrinkertuinen.nl

Dutch Quality Gardens, de Lingebrug hoveniers

Respect voor groen, dit is onze stelregel bij het maken van tuinen. Groen is belangrijk voor mens en dier, iets waar de hoveniers van de Lingebrug dagelijks mee bezig zijn.

Goed tuinadvies is van onschatbare waarde. Wij gaan bij ons advies creatief en vernieuwend te werk om uiteindelijk een prachtige tuin te presenteren.

Bekijk de website van deze hovenier in regio Ochten.

Regio

Missie

Van iedere tuin willen we een prachtige, groene plek maken. Een prettige ruimte waar de eigenaar van de tuin blij van wordt en waar diegene écht kan genieten.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Kwaliteit in materialen, planten, vormgeving en creativiteit.

We maken verwachtingen waar en overstijgen ze wellicht, zodat iemand trots kan zijn op zijn tuin gemaakt door de Lingebrug.

Motivatie

Respect voor groen, dit is onze stelregel bij het maken van tuinen. Groen is belangrijk voor mens en dier, iets waar de hoveniers van de Lingebrug dagelijks mee bezig zijn.

Teun Spies
Dutch Quality Gardens, de Lingebrug hoveniers

de Lingebrug hoveniers - Grijs
Teun-Spies-de-Lingebrug-hoveniers

De Lingebrug hoveniers

Cuneraweg 3b
4051 CE Ochten

T: 06 - 18 487 007
E: info@delingebrug.nl

Dutch Quality Gardens, Erica Tuinen

Erica tuinen is in 2007 opgericht door Henry Mulders en Tom Jacobs. De werkzaamheden werden in de begin jaren uitgevoerd vanuit het ouderlijk huis van Henry.

Na enkele jaren werd de ruimte te krap en hebben we een boerderij met een aantal loodsen aangekocht op de Nieuwe Peeldijk 7 in America. In de loop der jaren is het team van Erica Tuinen uitgebreid naar 9 personen.

Bekijk de website van deze hovenier in de regio America

Regio

Missie

Wij willen dat mensen plezier beleven aan hun tuin/buitenruimte.

Wij verzorgen het hele proces van ontwerp, aanleg tot onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen. voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Met een vakbekwaam team mooie projecten maken en onderhouden.

Motivatie

Een hovenier is de hele dag bezig met zijn handen in de buitenlucht. Geen dag is hetzelfde, elke tuin is anders.

Van straatwerk, timmerwerk, planten, verlichting, beregening etc. een hovenier is een alleskunner.

Mooie tuinen maken met tevreden klanten is ons doel.

Henry Mulders & Tom Jacobs
Dutch Quality Gardens, Erica Tuinen

Erica Tuinen - Grijs

Erica Tuinen

Nieuwe peeldijk 7
5966 NA America

T: 06 - 22 132 870
T: 06 - 24 221 647
E: info@ericatuinen.nl

Dutch Quality Gardens, Florack Tuinarchitectuur

De geschiedenis van Florack Tuinarchitectuur gaat terug tot 1932. In dat jaar start Florack senior in Maastricht als een van de eerste tuinarchitecten in Zuid-Limburg. Later verzorgt hij ook de aanleg en het onderhoud.

De klantenkring is dan voornamelijk te vinden onder de meer welgestelden. In de jaren zestig verhuist Florack naar Cadier en Keer waar het bedrijf groeit tot een bloeiende onderneming met dertig werknemers, onder meer door werk voor verschillende gemeenten en instellingen.

In 1983 neemt Roy Florack het stokje over van zijn dan 73-jarige vader. Voor Roy zelf was het nooit een vraag of hij het bedrijf zou overnemen. “Dit is een schitterend vak. Geen enkele tuin is hetzelfde. Elke keer creëer je wat nieuws. Met veel klanten hebben we een vaste band opgebouwd. Op sommige plekken komen we al bijna zestig jaar. Hovenieren is ook nog eens een sociaal vak. Ik zou het niet kunnen missen.”Junior verhuist in de jaren tachtig naar de zuidrand van het dorp en concentreert zich dan vooral op de particuliere sector.

In 2016 maken twee zonen van Roy hun entree in het bedrijf; Guy en Raymond. Roy Florack is trots op zijn bedrijf. “Zeker. En het is mooi om te weten dat de zaak later door mijn zoons wordt voortgezet. Zo blijft het een familiebedrijf. Het is mijn plan om de eeuw vol te maken in 2032.”

Bekijk de website van deze hovenier in de regio Zuid-Limburg en Aken.

Regio

Missie

Florack Tuinarchitectuur streeft ernaar om exclusieve tuinen en groenvoorzieningen in te richten waarbij, naast het esthetische aspect ook aandacht is voor functionaliteit en onderhoud onder het motto “Groen Floreert met Florack”.

Motivatie

Ons bedrijf is opgericht door onze (groot-)vader in 1932. Hij was tuinarchitect en is vanuit het ontwerpen van tuinen ook overgegaan op aanleg en in het verlengde daarvan op onderhoud. Het familiebedrijf wordt nu weer doorgegeven aan de derde generatie. Hierdoor ontstaat er een dynamische werkomgeving waarin ambacht en ambitie gecombineerd worden. Het blijft een uitdaging om telkens weer tuinbezitters te kunnen laten genieten van hun directe persoonlijke buitenomgeving. De tuin als verlengstuk van de woning om zo het woongenot op een hoog niveau te brengen.

Roy & Raymond Florack
Dutch Quality Gardens, Florack Tuinarchitectuur

Florack Tuinarchitectuur Grijs

Florack Tuinarchitectuur

Dorpsstraat 39
6267 AA Cadier en Keer

T: 043 - 407 12 04
E: info@florack.nl

Dutch Quality Gardens, Hans Linders Hovenier

Uit liefde voor de groei- en bloeiwijzen van bomen en planten werd in 1996 onze onderneming opgericht. Aanvankelijk verrichtte Hans Linders kleinschalige projecten van tuinaanleg en grondbewerking, maar toen het bedrijf zich in 1998 in Sint-Joost vestigde werden de activiteiten sterk uitgebreid.

Bekijk de website van deze hovenier in de regio Sint Joost.

Regio

Hans Linders
Dutch Quality Gardens, Hans Linders Hovenier

Hans Linders - Grijs
Hans-Dutch-Quality-Gardens-Hans-Linders

Hans Linders Hovenier

Heerdstraat 49
6112 AA Sint Joost

T: 0475 - 410 256
E: info@hanslindershovenier.nl

Dutch Quality Gardens, Hoveniersbedrijf 't Höfke

Hoveniersbedrijf ’t Höfke uit Overloon is actief in heel Oost-Brabant en Noord-Limburg. De geschiedenis van ’t Höfke gaat terug naar 1990. In dat jaar werd het hoveniersbedrijf opgericht door tuinontwerper en hovenier Margo Bouwens. Het is van een bevlogen eenmanszaak uitgegroeid tot een volwaardig, inspirerend en professioneel hoveniersbedrijf.

’t Höfke: voor tuinen met groen!

Het gepassioneerde en enthousiaste team van ’t Höfke staat trotse tuinbezitters bij die professionele hulp nodig hebben op het gebied van tuinontwerp, aanleg, structureel onderhoud, complete renovatie, (sier)bestrating, metselwerk of bijvoorbeeld beregening. Dit alles gebeurt in eigen beheer.

Bekijk de website van deze hovenier in de regio Overloon.

Regio

Missie

Een zo breed mogelijk aanbod aan werkzaamheden bieden aan klanten waardoor ze ont zorgt worden en voor het gehele plaatje bij een en hetzelfde bedrijf terecht kunnen.

Motivatie

Tuinen maken in het hogere middensegment en het hogere segment realiseren door o.a. ook samen te werken met partners als bijv. een zwembadbouwer of leverancier van keramische tegels...

Margo Bouwens
Dutch Quality Gardens, Hoveniersbedrijf 't Höfke

Hoveniersbedrijf 't Höfke - Grijs
Margo-Bouwens-Dutch-Quality-Gardens-Hoveniersbedrijf-t-Hofke

Hoveniersbedrijf ’t Höfke

Baansestraat 24
5825 BX Overloon

T: 0478 - 569 458
E: info@hethofkeoverloon.nl

Dutch Quality Gardens, Mocking Hoveniers

Mocking Hoveniers is in 1979 gestart door Kees Mocking. Sinds 2009 wordt het bedrijf geleid door Rob Mocking, de zoon van Kees. Door de jaren heen is veel ervaring opgedaan met het aanleggen en onderhouden van tuinen bij particulieren en bedrijven.

Bekijk de website van deze hovenier in de regio Cothen.

Regio

Missie

Wij willen graag dat mensen blij worden van hun eigen tuin!

Daarom houdt Mocking Hoveniers zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van creatieve tuinen en groenvoorzieningen voor particulieren, instellingen en bedrijven.

Dit doen we met vakbekwaam personeel, verantwoorde materialen en vanuit afgesproken werkwijze binnen de coöperatie van Dutch Quality Gardens. Hiermee zorgen we voor klantgerichte oplossingen, maatwerk en unieke tuinen. Door goede kwaliteit en nazorg te leveren proberen we een prettige, langdurige relatie op te bouwen met onze klanten.

Motivatie

Het hoveniersvak is een ambacht waar kennis van mensen, natuur en techniek in samenkomen. Het is mooi dat er elke dag door mijn bedrijf iets wordt gerealiseerd in tuinen en groenvoorzieningen. Het maken van een tuinontwerp, een uitvoering door onze vakmensen en vervolgens een onderhoudscontract voor de langere termijn is het ultieme doel waar ik dagelijks naar streef. Kortom: het maken van mooie tuinen met tevreden klanten als resultaat.

Wat ik mooi vind van aangesloten zijn bij Dutch Quality Gardens is dat je met elkaar leert en zo het niveau omhoog brengt. Je benut de meerwaarde van een groep gelijkgestemde collega’s. We staan voor kwaliteit en zijn samen een merk dat voor mensen goed te herkennen is.

Rob Mocking
Dutch Quality Gardens, Mocking Hoveniers

Mocking Hoveniers - Grijs
Dutch-Quality-Gardens-Rob-Mocking-Hoveniers-circle

Mocking hoveniers

Wijkersloot 12
3945 LE Cothen

T: 0343 573 391
E: rob@mockinghoveniers.nl

Dutch Quality Gardens, Van Ginkel Tuinspecialisten

Kees van Ginkel en Helen van der Vliet vormen samen met hun medewerkers Van Ginkel Tuinspecialisten in De Bilt. Als klein familiebedrijf kennen we onze mensen door en door. Elk van onze tuinspecialisten heeft zijn eigen expertise. Wat iemand leuk vindt, daar is hij meestal ook goed in en daarom zorgen we dat de juiste man op de juiste plaats werkt.

Onze klanten complimenteren ons met de geweldige medewerkers die we hebben. Behulpzaam, attent, netjes, harde werkers die ook nog even de vuilnisbak buiten zetten of de goot schoonmaken als het zo te pas komt. Bijna iedereen werkt al langere tijd binnen het bedrijf wat zorgt voor een geolied team.

Bekijk de website van deze hovenier in de regio De Bilt.

Regio

Missie

Elke dag een bijdrage leveren aan een GROENERE wereld. Het maken van mooie tuinen, en iedereen laten genieten van groen. Groen heeft een toegevoegde waarde voor mens en omgeving.

Motivatie

We willen graag dat iedereen kan genieten van een stukje natuur bij huis.

Kees van Ginkel
Dutch Quality Gardens, van Ginkel tuinspecialisten

van Ginkel tuinspecialisten - Grijs
Kees-Van-Ginkel-Tuinspecialisten

Van Ginkel Tuinspecialisten

Bunnikseweg 11
3732 HV De Bilt

T: 030 - 221 08 08
E: info@vanginkeltuinen.nl

Dutch Quality Gardens, Van Ooijen's Hoveniers BV

Met 40 jaar ervaring mogen wij ons met recht specialist noemen op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Wij beschikken over een professionele organisatie met een enthousiast team van vakbekwame hoveniers.

Met creativiteit, liefde voor het vak en met de vereiste kennis en vaardigheden, realiseren wij alle mogelijke tuinwensen. Naast een uitstekende reputatie als hoveniersbedrijf, is Van Ooijen’s Hoveniers ook bekend als initiatiefnemer van De Tuinen van Appeltern.

Bekijk de website van deze hovenier in de regio Appeltern.

Regio

Rik de Jong
Dutch Quality Gardens, Van Ooijen's Hoveniers BV

Van Ooijen's Hoveniers Grijs
Rik-de-Jong-Van-Ooijens-Hoveniers-BV

Van Ooijen's Hoveniers BV

Walstraat 37
6629 AD Appeltern

T: 0487 - 542 659
E: rik@voh.nl

Dutch Quality Gardens, Visio Vireo Tuinen BV

Sinds de oprichting in 2001 hebben wij al veel tuinbezitters gelukkig gemaakt d.m.v. advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van de tuin.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring, zijn vakkundig, meedenkend, professioneel en klantvriendelijk en stralen liefde voor het vak en passie voor de tuinen uit.

Bekijk de website van deze hovenier in de regio Steenbergen.

Regio

Missie

Visio Vireo is Latijn voor “Kijk op groen”. Een slogan die perfect bij ons past. Het is onze dagelijkse missie om mooie tuinen te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden en daarmee de wereld groener en de mensen gelukkiger te maken.

John Bijlsma & Arno Ooms
Dutch Quality Gardens, Visio Vireo Tuinen BV

Visio Vireo Tuinen - Grijs
John-en-Arno-Visio-Vireo-Tuinen

Visio Vireo Tuinen BV

Franseweg 62a
4651 GG Steenbergen

T: 0167 - 560 619
E: info@visiovireo.nl