Activiteiten op de planning

September

15 september | Dutch Quality Gardens Dag

Deze dag is voor alle hoveniersbedrijven die aangesloten zijn bij Dutch Quality Gardens inclusief alle personeelsleden.

Dit jaar is het aan Van Ooijen's Hoveniers om deze dag te organiseren. Het enige wat we tot nu toe weten is de locatie, voor de rest is het nog een verrassing.

22 september | Ledenbijeenkomst Hessenhof Ede

De ledenbijeenkomst op 22 september is o.a. bij kwekerij de Hessenhof in Ede.

Wil je ontdekken wat we precies doen tijdens een ledenbijeenkomst? Wil je de sfeer proeven? Meld je vrijblijvend aan via ons contactformulier en kom langs.

29 september | Concreet aan de slag met je bedrijfsplan

Carrousel bijeenkomst 2 - Mocking Hoveniers, de Lingebrug hoveniers, De Brinker Tuinen, Van Ooijen's Hoveniers en Van Ginkel Tuinspecialisten

N.a.v. de eerste carrousel bijeenkomst, waarbij de groep concreet aan de slag is gegaan met het opstellen van hun bedrijfsplan, zijn bedrijfsbezoeken gepland en gebruiken we deze tweede bijeenkomst als stok achter de deur.

Marc Wichman geeft deze bijeenkomst advies over de stand van zaken.

Landelijk-gelegen-tuin-met-vijver-Dutch-Quality-Gardens-Visio-Vireo-Tuinen-6
Landelijk-gelegen-tuin-met-vijver-Dutch-Quality-Gardens-Visio-Vireo-Tuinen-2

Oktober

6 oktober | Concreet aan de slag met je bedrijfsplan

Carrousel bijeenkomst 2 - Hans Linders Hovenier, Hoveniersbedrijf 't Höfke, Florack Tuinarchitectuur, Erica Tuinen, Visio Vireo Tuinen, Bosman Tuinadvies

N.a.v. de eerste carrousel bijeenkomst, waarbij de groep concreet aan de slag is gegaan met het opstellen van hun bedrijfsplan, zijn bedrijfsbezoeken gepland en gebruiken we deze tweede bijeenkomst als stok achter de deur.

Marc Wichman geeft deze bijeenkomst advies over de stand van zaken.

27 oktober | Boeien en binden van medewerkers

Carrousel bijeenkomst 2 - Alle hoveniersbedrijven die aangesloten zijn bij Dutch Quality Gardens

Het gebrek aan vakbekwame medewerkers is een grote belemmering voor een goede continuïteit en doorontwikkeling van een bedrijf. In deze bijeenkomst staat het boeien en binden van medewerkers centraal.

Hoe zorg je voor gemotiveerde en betrokken medewerkers? Welke concrete instrumenten zet je daarvoor in? Hoe ben je onderscheidend als een bij Dutch Quality Gardens aangesloten hovenier? Niet alleen voor opdrachtgevers, maar ook voor (potentiële) medewerkers.

Vanuit Marc Wichman zullen theorie over leidinggeven en motiveren en voorbeelden van boeien en binden vanuit andere bedrijven en branches worden ingebracht.

Organische-groene-tuin-rondom-moderne-woning-Dutch-Quality-Gardens-2
Organische-groene-tuin-rondom-moderne-woning-Dutch-Quality-Gardens-4

November

15 november | Workshop Communiceren met effect

Tijdens deze praktische en interactieve training leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat je boodschap overkomt zoals jij dat wilt. Je leert beter in te spelen op je gesprekspartner en wordt effectiever in het toepassen van verschillende gesprekstechnieken.

Lees meer over of meld je aan voor de workshop Communiceren met effect.

groene-natuurlijke-tuin-met-pergola-10
groene-natuurlijke-tuin-met-pergola-19

Kom langs op een ledenbijeenkomst

Wil je ontdekken wat we precies doen tijdens een ledenbijeenkomst? Wil je de sfeer proeven? Meld je vrijblijvend aan en we nemen contact met je op.