Betekent aansluiten bij Dutch Quality Gardens dat je kiest voor eenheidsworst?

Dutch-Quality-Gardens-in-de-media-Dutch-Quality-Gardens-samen-professionaliseren

Dutch Quality Gardens leden hebben gekozen voor uniformiteit, maar tot hoever gaat dat?

Als je de voordelen van herkenbaarheid wilt, dan zul je ook aan moeten bijdragen aan de uniformiteit van de formule. Maar betekent dit dat iedere ondermeming dan helemaal opgaat in de formule en geen ‘eigenheid’ meer heeft?

Gecombineerd logo

We geloven in de kracht van de lokale ondernemer die inspeelt op de wensen van lokale markt, die versterkt wordt door gezamenlijke landelijke marketing. Daarom combineren we het Dutch Quality Gardens logo met de naam van ieders hoveniersbedrijf. Zo geef je niet je eigen naam op, maar voeg je wel een kwaliteitslabel toe.

Lokale eigen accenten

De ene Dutch Quality Gardens ondernemer is goed in zwemvijvers, een andere DQG ondernemer ziet andere kansen. Op de eigen lokale website brengen de leden daarom hun eigen accenten aan. Zo zie je dat Hans Linders ervoor gekozen heeft om Gardenswimm toe te voegen, terwijl ‘t Höfke koos om ook Bedrijfstuin te benoemen.

Samen, maar niet hetzelfde

Dus nee, je kiest niet voor eenheidsworst. Je kiest voor de kracht en het gemak van gezamenlijke marketing. Je behoudt je eigen naam en de mogelijkheid om jouw lokale specialisaties te benoemen. Veel vrijheid voor ondernemen is waar wij voor staan. Daar ben jij toch je bedrijf om begonnen?

Vragen?

Neem contact op met Hans Linders, 06 – 543 453 36 , stuur een mail naar secretariaat@dutchqualitygardens.nl.