Eigenzinnig en eigenwijs verder bouwen aan Dutch Quality Gardens Hoveniersbedrijf ‘t Höfke

Dutch-Quality-Gardens-in-de-media-Eigenzinnig-en-eigenwijs-verder-bouwen-aan-Dutch-Quality-Gardens-Hoveniersbedrijf-t-Höfke

‘Waar blijven de vrouwen in deze sector?’

Margo Bouwens (53) staat sinds 1990 aan het roer van haar Dutch Quality Gardens Hoveniersbedrijf ‘t Höfke. Bouwens is naar eigen zeggen eigenwijs, maar heeft een open houding. De onderneemster gelooft sterk in samenwerken en samen bouwen op een positieve manier.

Voor een zonnige zomereditie van de rubriek Hovenier in het Vizier reizen we af naar het Noord-Brabantse Overloon. Op slechts een half uurtje rijden van het hoofdkantoor van vakblad De Hovenier is Margo Bouwens hier al zo’n 32 jaar gevestigd met haar hoveniersbedrijf ‘t Höfke. Even was er sprake van dat Bouwens als jongste boerendochter van zeven het agrarische bedrijf van haar ouders zou overnemen, maar uiteindelijk belandde ze toch op een groenopleiding in Heerlen. Mede dankzij een gedreven leraar laaide daar haar passie voor groen op. De liefde voor dieren kan ze privé kwijt bij haar drie bordercollies en goed gevulde dierenweitje.

Lees het complete artikel via Vakblad De Hovenier