Flinke tijdwinst met HelixCAD

Margo Bouwens - Dutch Quality Gardens Hoveniersbedrijf 't Höfke

‘De tijd die je neemt om je erin te verdiepen, krijg je later ruimschoots terug’

Een digitaal teken- of administratieprogramma implementeren is leuk en aardig, maar alle helpdesken en opleidingen ten spijt moet je er als ondernemer wel voor gaan zitten en je erin verdiepen voordat je het daadwerkelijk kunt inzetten. Zo verliep het in eerste instantie ook bij Margo Bouwens van Dutch Quality Gardens Hoveniersbedrijf ‘t Höfke. Nieuwe software, cursus, alles erop en eraan, en toch belandde het in de kast. Maar Bouwens haalde het weer uit de kast en wil nu niet meer terug.

‘Een jaar of twaalf geleden sprak ik Frank Raanhuis van Infogroen op een beurs’, vertelt Margo Bouwens van Hoveniersbedrijf ‘t Höfke in Overloon. ‘Met het oog op tijdwinst was ik me destijds aan het verdiepen in digitaal tekenen. Later kreeg ik van Frank alle mogelijkheden uitgelegd, zoals de koppeling met GroenVision. Het klonk interessant en ik heb er ja op gezegd. Vervolgens kreeg ik een uitgebreide en interessante cursus, en toen … belandde het in de kast.’

Lees het complete artikel via Vakblad De Hovenier