Maak kennis met de marketing-machine van Dutch Quality Gardens!

Dutch Quality Gardens Onboarding

Dutch Quality Gardens leden hebben de marketing uitbesteed aan een professioneel Internet Marketing Bureau. Wat levert hen dat op?

Als coöperatie van hoveniersbedrijven weten we hoe belangrijk het is om hoogwaardige diensten te leveren en onze bedrijven te promoten om nieuwe klanten te bereiken en te behouden. Maar we weten ook hoe moeilijk internet marketing is.

Daarom hebben we gekozen om samen te werken met een professioneel internet marketingbureau. Hierdoor kunnen we profiteren van de voordelen van een professionele marketingaanpak en ons concentreren op wat we het beste doen: het leveren van kwalitatieve hoveniersdiensten.

Het marketingbureau verzorgt:

  • Een landelijke website met een moderne, professionele uitstraling;
  • Content die pakkend geschreven is;
  • Een steeds bijgewerkte, eigen lokale website die de kwaliteit uitstraalt die past bij jouw bedrijf;
  • Frequente social media posts op Instagram, Pinterest en Facebook;
  • Landelijke posts die je gemakkelijk aanpast naar eigen, lokaal gerichte berichten;
  • Goed gelezen informatieve en inspirerende nieuwsbrieven;
  • Doorlopende zoekmachine optimalisatie waardoor je hoog op Google staat op relevante zoekwoorden zoals ‘tuin ideeën’ en mensen met tuinwensen je gemakkelijk vinden.

Bovendien kunnen we vertrouwen op de modernste technieken om de juiste leads te genereren en gerichte advertentiecampagnes uit te voeren. Dit helpt de Dutch Quality Gardens hoveniers zich te positioneren als betrouwbare en professionele hoveniersbedrijven en zich te onderscheiden van de concurrentie.

Wij ervaren dat de samenwerking met het marketingbureau helpt om onze bedrijven te laten groeien en wij krijgen meer tijd voor onze passie: het creëren van een prachtige tuin voor de klant.

Wil je meer informatie over hoe het uitbesteden van marketing jou kan helpen op prettiger manier te ondernemen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!