Florack Tuinarchitectuur treedt toe tot Dutch Quality Gardens

Florack Tuinarchitectuur treedt toe tot Dutch Quality Gardens

Florack Tuinarchitectuur is de elfde telg in de Dutch Quality Gardens familie. We spreken ondernemer Roy Florack over de keus om toe te treden. Florack Tuinarchitectuur is een familiebedrijf wat in 1932 werd opgericht door Florack senior. Inmiddels zit zelfs de derde generatie al in het bestuur van het Limburgse hoveniersbedrijf.

‘Toen mijn vader het bedrijf, op 22-jarige leeftijd, oprichtte waren dat heel andere tijden. We hebben veel ontwikkelingen binnen het vak doorgemaakt, zoals de opkomst van de tuincentra en de sociale werkplaatsen. Mijn vader, in die tijd conservatief opgevoed, moest hier allemaal niets van hebben. Toen ik in het bedrijf kwam in 1983 heeft hij mij ook altijd voorgehouden dat ik mijn eigen ding moest blijven doen, en mij niets van anderen moest aantrekken.’

Lees het complete artikel via Vakblad De Hovenier